Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, mahalle muhtarlarıyla biraraya geldiği öğle yemeğinde mahallelere gerekli hizmetlerin götürülmesi için her zaman hazır olduklarını ve muhtarlarla birlikte koordineli çalışacaklarının sözünü verdi.

30 Mart yerel seçimleri ile birlikte Aydın’ın Büyükşehir, merkez ilçenin de Efeler olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Başkan Özakcan, “Efeler ilçesi olarak bugün 265 bin nüfusa sahip bir ilçeyiz. Önümüzdeki dönem ve süreçlerde ilçemiz sınırları içindeki tüm yurttaşlara hizmeti birlikte götüreceğiz. İnşallah bundan sonra daha güzel günlerde de birlikte olacağız. Kıvançlarımızı ve tasalarımız paylaşacağız. Görevli olduğumuz birim içinde de halkımıza en güzel hizmetleri götürmeye gayret edeceğiz. Bu hizmet arzumuzun hepimizin ortak paydası olduğuna yürekten inanıyorum” dedi.

“AMAÇ DAHA VERİMLİ HİZMET SUNABİLMEK”
Efeler Belediyesi olarak çalışmala kaldığı yerden hızlı vedüzgün bir şekilde devam ettiklerini kaydeden Özakcan, “Büyükşehirle birlikte Efeler ve diğer ilçelerimiz büyükşehire bağlı olarak yerel yönetimlerde hizmet verecek. Tüm ülkemizi ve ilimizi kaplayan bu yerel yönetimlerdeki yapısal dönüşüm gelecek dönemde de yaşanacak. Bu dönüşümün asıl maksadı ve amacı halkımıza hizmeti yerinden götürmek ve daha verimli hizmet sunabilmektir. Belediyemizin kaynaklarını en verimli şekilde halkımıza sunabilmek amacındadır. Biz Efeler Belediyesi olarak imkan ve kaynaklarımızı sizlerle birlikte en iyi bir şekilde götürme gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

“HİZMETLERİN KALİTESİNİ DAHA DA YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”
Her zaman hizmete hazır olduklarını ve muhtarlarla koordineli çalışarak gerekli hizmetleri götüreceklerine inandıklarını vurgulayan Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak oturacak bir binamız bile yoktu. Eski Esko binamızı kısa sürede restore ederek kısa sürede içinde personelimizin çalışabileceği bir ortam oluşturduk. Göreve geldiğimiz günden beri saha sekiz akşam sekiz çalışarak arkadaşlarımızla birlikte aynı gayret ve heyecan içerisinde yeni belediyemizin hizmetlerini hep birlikte götürmeye çalışıyoruz. Gerçekleştirecek olduğumuz hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmek istiyoruz. Göreve, hizmete her zaman hazır olup yüreğimiz, kapımız ve telefonumuz her zaman açık” şeklinde konuştu.

Başkan Özakcan, yemek sonrasında muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve muhtarlara yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla imsakiye dağıttı.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

baskan-ozakcan,-muhtarlarla-biraraya-geldi.jpg

baskan-ozakcan,-muhtarlarla-biraraya-geldi2.jpg

baskan-ozakcan,-muhtarlarla-biraraya-geldi3.jpg

baskan-ozakcan,-muhtarlarla-biraraya-geldi4.jpg