Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ,Çeştepe Mahallesi pazarında vatandaşla buluştu ve sorunlarını dinledi. Özakcan’a Çeştepe eski Belediye Başkanı ve Efeler İlçesi Meclis üyesi Hakkı Gümüş ile Çeştepe Mahalle Muhtarı Hasan Akyoleşlik etti. Çeştepe Mahallesi pazarını gezen Özakcan vatandaşın sıkıntılarını dinledi.

Pazar gezisi sonrası mahalle kahvesinde vatandaşlarla çay içen Özakcan, sıkıntılı sürecin en kısa zamanda sona ereceğinin müjdesini vatandaşlara verdi. Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak bize bağlı mahalleler arasında ayrım gözetmeksizin en iyi hizmeti sunacağız. Yeni kurulan Efeler Belediyesinde aksaklıklar giderilmeye başladı. Vatandaşın sorunlarını ekip arkadaşlarımla birlikte çözeceğiz. Efeler İlçesi mahallelerinde ilaçlamalar en kısa zamanda başlayacak. Vatandaşımızın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak en büyük görevimiz. Eski Belediye binasındaki incelememizi yaptık. Bu binayı en verimli şekilde değerlendireceğiz” dedi.

ÖZAKCAN LOKMA DÖKTÜRDÜ
Efeler Belediye Başkanı Mesut ÖzakcanÇeştepe Mahallesinde lokma döktürdü. Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak yaşamını yitirmiş hemşerilerimiz ve Somada hayatını kaybeden madenci şehitlerimiz için lokma döktürdük. İlk olarak Çeştepe Mahallesinde başladık. Önümüzdeki günlerde birçok mahallemizde lokma döktürmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Başkan Özakcan, vatandaşlara kendi eliyle lokma ikram etti.

2-119.jpg

3-048.jpg