Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı; belediyenin yer altında ve yer üstünde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgiler aktardı. Kamacı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, Belediye Fen İşleri Müdürü Aynur Gönül, Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Şahap Gönül, Fen İşlerinde çalışan teknik personeli eşlik etti.
Başkan Kamacı ve beraberindekiler Mersindere Mahallesindeki sitelerin ara sokaklarına yapılan satı kaplama çalışması gezdi. Efeler Mahallesindeki bazı sokaklar ile Atatürk Bulvarı Pınar Caddesindeki parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Kamacı Ege Caddesi üzerinde sürdürülen yağmur suyu kanalizasyon çalışması inceleyerek bilgiler aldı.
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Fen İşleri Müdürü Aynur Gönül, “Yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Öncelikle alt yapıyı çok iyi hazırlıyoruz. Tüm çalışmaları kendi ekibimizle ve kiraladığımız araçlarla yapıyoruz. Bu yolun kenarında ayrıca istinat duvarları yapıldı. Bunun dışında orta refüjle beraber çift yönlü olacak. Hava şartları müsaade ettiği takdirde burada 15-20 günlük çalışmamı var. Daha sonra süt satı kaplama çalışmasına geçeceğiz” dedi.
Başkan Kamacı, yer altı ve yer üstü çalışmalarının ilçenin değişik noktalarında yapıldığını belirterek, “Bu çalışmalar yaz sezonuna kadar sürecek. Ekiplerimiz kontrolünde yapılan çalışmalarla sokak ve caddelerin yeniliyoruz. Hava şartları müsaade ettiği takdirde bu çalışmalar sürecek” şeklinde konuştu.