İncirliova Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerinden Fatih Öner, Bilge Nur Kavruk ile 50. Yıl Ortaokulu Öğrencisi Aysel Düzyol’u kabul eden Başkan Kale; “Sizler elde ettiğiniz bu başarıyla sadece ailelerinizi değil hepimizi sevindirdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem TEOG Sınavında ilçe genelinde üç öğrencinin 120 sorunun tamamına doğru yanıt verdiğini, birçok öğrencinin ise bir iki tane yanlışı olduğunu dile getiren Başkan Kale; “İlçemiz her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretimde de önemli gelişmeler kaydediyor. Böylesine önemli başarıları gördükçe onurlanıyor, İncirliova’mız adına gururlanıyoruz. İncirliova Belediyesi olarak okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere daha fazla katılmaları eğitim ve öğretim yaşamlarında başarılar elde etmeleri hususunda üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu nedenle çeşitli organizasyon ve sınavlarda dereceye giren tüm öğrencilerimizi ödüllendirmeye özen gösteriyoruz. Çünkü başarıyı ödüllendirmek daha büyük başarıları da beraberinde getireceğine iniyoruz. Bu nedenle sizlere, birer bisiklet hediye etmeyi uygun gördük. Güle güle binin” dedi.

Kendilerine gösterilen ilginin yanı sıra hediye edilen bisikletlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden öğrenciler ile velileri Başkan Kale’ye teşekkür etti.