Federasyon Başkanı Burhan Er’in kardeşi Orhan Er tarafından Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teslim edilen tekerlekli sandalyeler, İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmet Ağı (İBSHA) aracılığıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi iki vatandaşa verilecek.

Göreve geldiği günden itibaren ilçedeki engelli vatandaşlarının sorunlarını çözüme kavuşturmak, onların dertlerine derman olmak için büyük çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Kale; “İncirliova Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya çalıştık. Bugüne kadar yürüme engelli 90 vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 4 engelli vatandaşımıza ihtiyaç giderici sandalye, 4 vatandaşımıza yürüme barı, iki görme engelli kardeşimize görme engelliler için özel tasarlanmış bilgisayar 4 engelli vatandaşımıza akülü sandalye hediye ettik. İmkânlarımız doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın dertlerine derman gönüllerine dost olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki hep birlikte hareket ettiğimizde tüm engelleri ortadan kaldırıp engelsiz bir yaşamı birlikte inşa edebiliriz. Bu kapsamda duyarlı bir davranış sergileyerek belediyemize iki adet akülü aracı hediye eden hayırsever vatandaşımız Burhan Er’e katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Çalışmalarınızı takdirle izlemekteyiz”
Tekerlekli sandalyeleri Başkan Kale’ye teslim eden Federasyon Başkanı Burhan Er’in Kardeşi Orhan Er ise İncirliova Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini yakından takip ettiklerini dile getirirken; “Sayın Başkanım; Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarınız bizleri onurlandırmaktadır. Bu çalışmalarınıza bir nebze katkıda bulunabilmişsek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.