30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde ilçe halkına verdiği sözleri birer birer yerine getirme gayreti içerisinde olduklarına vurguda bulunan Başkan Kale; “Biz sözümüzün esiriyiz. Bir şeyi yapacağız diye söz verdiysek sözümüzü de yerine getiririz. Seçimlerde Acarlar Halkı’na verdiğimiz sözlerden biri de bu kapalı pazaryerini tamamlamaktı. İnşallah en kısa sürede burayı bitirerek halkımızın hizmetine tahsis edeceğiz” şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri günden bu yana hiçbir siyasi ayırım gözetmeksizin halkın tamamına eşit hizmet götürme gayretinde olduklarının altını çizen Başkan Kale, “Adaletli bir yönetim anlayışıyla halka hizmet Hakka hizmettir inancındayız. Bugüne kadar ilçemizin tüm mahallelerine yönelik olarak önceliği olan hizmetleri yapmaya çalıştık. Acarlar’a ilişkin de çeşitli projelerimizi hazırlıyorduk. Bunlardan ilk iki tanesi Acarlar’a modern bir meydan kazandırmak ve kapalı pazaryerini tamamlamaktı. Her iki projemize ilişkin gerekli alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir. Önümüzdeki aylarda iki projemizin yapımına başlayıp buraları bitirerek halkımızın hizmetine tahsis edeceğiz. Acarlar Halkımız bu iki projeyi de hak etmektedir” dedi.

“ACARLAR ASLA İKİNCİ SINIF MUAMELESİ GÖREMEZ”
Bazı siyasi parti temsilcilerinin kısır siyasi çekişmelerle kendilerine prim elde etme derdinde olduğuna dikkat çeken Başkan Kale; “Onlar laf söyler biz hizmet yaparız. Boşa kaybedecek tek bir saniyemiz bile yok. Bizler seçim döneminde temsilde adalet diyerek Acarlar’dan üç tane arkadaşımızı seçilebilecek yerden meclis üyesi olarak yazdık. Ve üç arkadaşımız da Acarlar Halkımızın haklarını savunmak onlara hizmet götürmek adına şuan İncirliova Belediye Meclisi’nde görev almaktadır. Bizim Acarlar’a ve Acarlar Halkı’na verdiğimiz değeri onlar vermemiştir veremez de. Üç arkadaşımızın temsil ettiği Acarlar’dan aldığımız oy da ortadadır. Bizler art niyetli olmuş olsaydık. Oya göre hizmet anlayışını gütmüş olsaydık bugün Acarlar’a tek bir çivi bile çakmazdık. Diğer mahallelerimize olduğundan fazlasını Acarlar’a yapacağız. Acarlar Meydan Projesi ile Kapalı Pazaryeri önceliğimizdir. Bunların yapımını birileri hayal edemezken biz tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Acarlar Halkımız şunu bilsin ki hiçbir zaman Acarlar’a ikinci sınıf muamelesi yapmadık yapmayız da. Acarlar ve Acarlar Halkı bizim baş tacımızdır. Ve onların da hak ettiği tüm hizmetleri yapacağımıza dair yine söz veriyorum” dedi.

ACARLAR’A DÖRT TANE ÇOCUK OYUN PARKI YAPILACAK
Seçim döneminde her mahalleye çocuk oyun parkları yapacaklarına dair söz verdiklerini hatırlatan Başkan Kale, “Geçtiğimiz ay Hürriyet Mahallemiz’de çocuk oyun parkını yapımına başladık. Görev süremiz içerisinde ilçemiz genelinde 32 adet çocuk oyun parkını yapacağız inşallah. Bu parklardan 4 tanesini de Acarlar’a kazandıracağız. Bu dört parkımızla ilgili yer tespiti ve proje çizim aşaması devam etmektedir. Çalışmalarımız tamamlandığında Acarlar’da da ilk parkımızın yapımına başlayacağız. Birileri gibi laf değil icraat yapmaya geldik. Halkımızın bize olan inanç ve güvenini boşa çıkarmayacağız” dedi.