Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Aydın Büyükşehir Hizmet Binası önünde yapılan bayramlaşma töreninde tüm çalışanlar hazır bulundu.

Başkan Çerçioğlu, kutlama töreninde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak aile olmanın önemine dikkat çekti. 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile tüm Aydın'ı hizmet götürdüklerini belirten Başkan Çerçioğlu, "Geçen sürede başarılı işlere imza attık. Aydın merkezde yaptığımız başarılı çalışmaları şimdi de ilçelerde uyguluyoruz. Bu hizmetlerde büyük emeği olan siz çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyor, bayramınızı kutluyorum" dedi. Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu söyleyerek, "Bu ailede bütün çalışanlarımıza aynı sevgi ve dostlukla yaklaşıyoruz. Bu sevgi ve saygı bizi Aydın'da başarıya götürüyor" şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Ailesi'nde yapılan bayramlaşma törenine Başkan Özlem Çerçioğlu ile birlikte Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Önder Yegen, ASKİ Genel Müdürü Mithat Emre, Genel Sekreter Yardımcısı Vural Şahbenderoğlu, büyükşehir belediyesi meclis üyeleri, daire başkanları, müdürler ve çalışanlar katıldı.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
20141002aw208562_01.jpg20141002aw208562_04.jpg