İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen Şampiyonlar Ligi kurasında takımını temsil eden Bayen Münih Başkanı Karl Heinz Rummenige'nin bu halleri gazetecilerden kaçmadı... Bayern Münih'in rakibinin Barcelona olmasının açıklandığı an Rummenige'nin yüz ifadesi işte bu hale büründü.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih"te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, Şampiyonlar Ligi"nde Barcelona"ya karşı kazanmak için her iki karşılaşmada da çok iyi bir oyun sergilemeleri gerektiğini söyledi.
Hamit, Bayern Münih"in resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, ilk maçı deplasmanda oynamanın kendileri için bir avantaj olduğunu belirterek,
"Barcelona"ya karşı kazanmamız için iki kez çok iyi oyun sergilememiz lazım. Tümüyle konsantre olmayı başarırsak her rakibi yeneriz" şeklinde konuştu.
Bayern Münih"in teknik direktörü Jürgen Klinsmann da, Barcelona"nın çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu, şu an dünyanın ve Avrupa"nın en iyi takımı olduğunu söyledi.
Menajer Uli Hoeness, çok iyi bir kura çektiklerini ve favori bir takıma karşı oynayacaklarına üzülmek yerine bu maça sevinmeleri gerektiğini belirterek, her zaman ilk maçı dışarda oynamayı istediklerini, bunu da elde ettiklerini ifade etti.
Bayern Münih"in Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de, Barcelona"nın mükemmel bir takım olduğunu, bu karşılaşmada favori olduğunu, ancak
kendilerinin de Barcelona"ya karşı geçmişte oynadıkları karşılaşmalarda şanssız olmadıklarını ispatladıklarını belirtti.

MİLLİYET