Yapılan duaların ardından açılış kurdelesini işletme sahipleri Gazi Güzel ve Bertal Güzel ile birlikte kesen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iş yeri sahiplerine hayırlı kazançlar ve hayırlı işler dileklerinde bulundu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, işyeri açılışının ardından açılışa katılan Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şube Başkanı Ali Haydar Yetim, Emekli-Sen Nazilli Temsilcisi Hüseyin Taş, Mimarlar Odası Nazilli Temsilciliğine Hüsnü Erturan, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda işadamı ve davetlilerle uzun süre sohbet etti.
İkramların yapıldığı açılışta işletme hakkında bilgi veren Gazi Güzel; “Aslen Erzurumlu olan Güzel ailesi olarak 1988’den beri Nazilli’de ikamet etmekteyiz. Yaklaşık 10 yılı aşkın süredir de ağabeyim Bertal ve kardeşim İmam Güzel ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi’nde Güzel Mermer isimli mermer üzerine işletmemiz var. Aile şirketi olarak 2 yıldır da inşaat sektörüne girdik. Aydoğdu Mahallesi’nde 3 projemiz ve Yeni Mahalle’de bir projemiz var. Temelden anahtar teslim olarak ev yapıyoruz. Bunun yanı sıra İç ve Dış Dekorasyon ile inşaat tadilatları da yapıyoruz. Ayrıca mermer işletmemiz de devam ediyor” dedi.

‘İŞVERENLERİ YALNIZ BIRAKMIYORUM’
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise belediye başkanlığı döneminde çok sayıda iş yerinin açılışını gerçekleştirdiğini hatırlatarak, bu durumun çok sevindirici olduğunu söyledi. Bir kentin en önemli kalkınma faktörünün ekonomi olduğunu dile getiren Başkan Haluk Alıcık; “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu iş yerimizin Güzel ailesine ve Nazilli'mize hayırlı olmasını diliyorum. Uzun yıllardır ilçemize önemli katkılar sunan Güzel Mermer’in artık inşaat sektöründe de iyi işler yapacağına inancım tamdır. Bu işletmemizin yanı sıra ilçemizde yatırım yapmak isteyen tüm işadamlarımızın projelerini önemsiyoruz. Nazilli Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. İş ve aşa çare olan her kesin arkasındayız” ifadelerini kullandı.

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

 

20140630aw131837_03.jpg

20140630aw131837_04.jpg

20140630aw131837_05.jpg