Akyol'un kaldığı kulübeye girip başına çuval geçirdikten sonra bayıltana kadar döven 3 kişi, kulübedeki kol saati ile 16 çakmağı aldıktan sonra kaçtı. Ahmet Akyol hastaneye kaldırılırken, polis tarafından kovalamacayla yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

Olay, Nazilli İlçesi 19 Mayıs Bulvarı'ndaki Mehmet Özalp Nazillispor Tesisleri içinde bulunan kulübede dün saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Geçen Pazartesi günü ilçedeki bir ayakkabı mağazasından ayakkabı, hemen karşıda bulunan pizzacıdan da çelik kasa çaldıkları iddiasıyla yakalanan ve güvenlik kamerasınca da görüntülenen, hepsi 17 yaşında olan K.K., M.R.S., A.T. ve T.K. işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldı.

BAYILTINCAYA KADAR DÖVDÜLER
Serbest bırakılan 4 zanlıdan M.R.S., A.T. ve K.K., iddiaya göre, dün saat 04.00 sıralarında, Ahmet Akyol'un yalnız yaşadığı kulübeye geldi. Uykudaki Akyol'un başına çuval geçiren gençler, tekme ve yumrukla talihsiz adamı bayıltıncaya kadar dövdü. Daha sonra kulübedeki eşyaları dağıtan üç kişi, Akyol'un 16 çakmaktan oluşan koleksiyonu ile kol saatini alıp kaçtı. Nazillispor Tesisleri'ndeki kulübede Akyol'u baygın görenler durumu polise bildirdi. Yaşlı adam çağırılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin travması geçirdiği tespit edilen Akyol tedaviye alınırken, polis çevredekilerin verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda çalışma başlattı.

KOVALAMACAYLA YAKALANDILAR
Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, zanlılardan M.R.S. ile K.K.'yi kovalamaca sonucu kıskıvrak yakaladı. Kaçan diğer zanlı A.T. ise bir süre sonra Cumhuriyet Parkı'nda sıkıştırıldı ve yakalandı. Gözaltına alınan üç genç, dün sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ANTRENÖR VE SPORCULAR TEDİRGİN
Olayın meydana geldiği spor tesislerinin içinin adeta tinerci barınağı haline geldiğini öne süren antrenör ve sporcular, tesiste spor yapmaya gelen gençlerin bu konudan rahatsız olduklarını, kendilerinin de tedirginlik yaşadıklarını belirtti. Bir antrenör, "Buraya gelen onlarca çocuk yaşta kız ve erkek sporcumuz var, madde bağımlıları, buraları mesken tuttu. Gece de burada kalıyorlar. Bir gün buraya spor amacıyla gelen çocuklara zarar verebilirler. Yetkililere defalarca bilgi vermemize rağmen bir sonuç alamadık. Özellikle gece yarılarından sonra buraya girmek imkansız. Tineri, uyuşturucuyu alan bir duvar köşesine çöküp kalıyor. Madde bağımlıları yüzünden sporcuların çoğu akşam çalışmalarına gelmez oldu. Suç işleyenleri polis her defasında yakalayıp götürüyor ama her nedense serbest bırakılıyorlar. Buna önlem almaları için birilerinin canının yanması mı gerekiyor" diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png