AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Gültekin Kılınç, Aydın"da görev yapan yazılı ve görsel medya ile bir araya gelerek projelerini paylaştı. Kılınç, yaptığı konuşmada “Aydın"ın marka şehir olabilmesi için ciddi projelerle geliyoruz” dedi.
Kılınç, Menderes Park"ta düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelerek birebir sohbet etti. Kısaca özgeçmişinden söz eden Kılınç, gazetecilerin sorularını da yanıtlayarak, toplumun her alanında ürettikleri projelere değindi. AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Gültekin Kılınç, “Halkımızın refah seviyesini yükseltecek projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi, jeotermal kaynaklarının doğru bir şekilde kullanılmasını sağlayacak olan alternatif alanlardır. Bunu ısı enerjisi olarak seralarda kullanırsak, özellikle üreticimize, çiftçimize ciddi anlamda rahatlık sağlayacak. Eğitimde ise Aydın"da büyük adımlar atmayı hedefliyoruz. Vakıf üniversitelerinin çoğalması, hem geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine önemli katkı sağlayacak hem de bu sayede kalabalıklaşan şehrimizde kasabından manavına, bakkalından ayakkabıcısına herkes zincirleme bir ekonomik ferahlık yaşayacaktır” dedi.
Konuşmasını, Aydın"da genel anlamda bir istihdam sorununun olduğunu vurgulayarak sürdüren AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Gültekin Kılınç, öncelikle Aydın"ı organik gıda ambarı olarak tanıtmayı amaçladıklarını, ardından da bu yönde yatırımlar yapılmasını sağlayacaklarını kaydetti. Kırsal kalkınma ile bir çok sorunun aşılabileceğine inandıklarını söyleyen Gültekin Kılınç, “Aydın"ın her köşesi için hizmetlerimiz olacak. Biz bir bütünüz. Birlik ve beraberlik duyguları çerçevesinde hareket edersek, Aydın"ın aydınlık geleceğe kavuşması pek yakın olacaktır” dedi.
Kahvaltı sonunda ise; her zaman objektiflerin arkasından bakan basın mensupları, bu kez de objektif önüne geçerek, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Gültekin Kılınç ile poz verdi.