Ramzan Bayramı başlangıcı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın aynı güne denk gelmesine rağmen basın mensupları halkı bilgilendirmek adına durmadan çalışıyor.
Aydın’daki basın mensupları da yoğun gündemin içinde her yere yetişmeye çalışırken, bayramın ilk gününde yoğun gündemde ailelerini ve sevdiklerini ihmal ettiler.
Basın mensuplarının kamu görevi yaptığına dikkat çeken Aydın Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Genel Sekreteri Sinan Özmüş şunları söyledi: “Aydın’daki gündemimiz bayramın ilk günü yoğun geçti. Bu yüzden maalesef ailemizi ve sevdiklerimizi 2. plana attık. Onlarla bayramın önümüzdeki günlerinde bayramlaşacağız. Ne olursa olsun mesleğimiz gereği çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Sevdiklerimiz ve ailemiz de bize anlayış gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz”
AGC Başkanı Suat Deniz ise yaptığı açıklamada Aydın’da gündemin ilk gün yoğun geçtiğini kaydederken, bayramın ikinci veya üçüncü günü basın mensupları için bayramlaşma töreni düzenlemek istediklerini ancak Aydın’da görev yapan basın mensuplarının aileleri ve yakınları ile bayramlaşacağı için bu töreni iptal ettiklerini söyledi. Deniz, Kurban Bayramı’nda bayramlaşma töreni düzenleyeceklerini kaydetti.

08.20110830160152.jpg