Avukatı İlkay Sezer, Başbuğ'u, soyadı tutan ve ayrıca kendisinin belirlediği 3 kişinin ziyaret edebileceğini söyledi.

Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer, dün tutuklanan İlker Başbuğ'un Silivri 5 No'lu cezaevine yerleştirildiğini söyledi. İlkay Sezer, Başbuğ için ziyaretçi prosedürünün de diğer tutuklu ve mahkumlar ile aynı olduğunu belirtti. Başbuğ'u, soyadı tutan ve ayrıca kendisinin belirlediği 3 kişinin ziyaret edebileceği kaydedildi.

İnternet Andıcı davasında andıç belgesinde isimleri bulunan ve belgenin hazırlanmasında görev alan sanıkların birçoğu, belgenin dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ tarafından da imzalandığını söylemişlerdi. Ayrıca Başbuğ'un adı, dava iddianamesinin delil klasörlerindeki bazı belgelerde geçiyordu.

Dursun Çiçek ile aynı cezaevinde
İnternet andıcı davası kapsamında tutuklanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde aynı davadan tutuklu bulunan sanıklar Dursun Çiçek, Alaattin Sevim ve Fuat Selvi'nin de kaldığı öğrenildi.

İnternet Andıcı davasında; andıç belgesinde isimleri bulunan ve belgenin hazırlanmasında görev alan aralarında Dursun Çiçek'in de yer aldığı sanıkların birçoğu, belgenin dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ tarafından da imzalandığını söylemişlerdi. Ayrıca Başbuğ'un adı, delil klasörlerindeki bazı belgelerde de geçiyor.