Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşı akşamı Güneysu'da görev yapan polis ve asker ailelerinin evlerini ziyaret etti. Başbakan'ın evlerde çocuk sayısını sorduğu, 1 polis memurunun 3 çocuğu olduğunu öğrenince sevindiği belirtildi.

Erdoğan, yılbaşı akşamı Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ile birlikte ilçede görev yapan asker ve polis ailelerini evlerinde ziyaret etti. Polis lojmanlarında kalan 20 kadar aileyi ziyaret eden Erdoğan, girdiği evlerde çocuk sayısını sordu. Sadece 15 yıllık polis memuru Alkan Gürsoy'un 3 çocuk sahibi olduğunu öğrenen Başbakan Erdoğan, aileyi kutladı. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle memleketi Ordu'da bulunan polis memuru Alkan Gürsoy'un eşi 38 yaşındaki Bahar Gürsoy'un konuk ettiği
Başbakan, 3 çocuğa çeşitli hediyeler verdi. Başbakan'ın ziyaretinin büyük sürpriz olduğunu belirten Bahar Gürsoy, şöyle dedi:

EŞİM YOKTU ÇOK MUTLU OLDUK

"Zaten çok seviyorduk. Bizimle sohbet etti, çocuklara oyuncaklar verdi. Eşim burada değildi. O da öğrenince şaşırdı ancak, çok mutlu oldu, 'Ne kadar şansızsım' dedi. Burada olmadığı için üzüldü. Başbakan'ın gelmesi bizim için büyük onur."

Başbakan Erdoğan'ın kapıdan girer girmez çocuk sayısını sorduğunu anlatan Gürsoy, "3 tane mi?' diye sordu. Ben de, 'Siz 3 demiştiniz, biz de öyle yaptık' dedim. 3 çocuk olması onu mutlu etti" diyerek Başbakan'ın ziyaretine çok sevindiğini söyledi.

Bahar Gürsoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret sırasında kucağına aldığı 9.5 aylık 'Emir' adlı bebeği sevdiğini bir ara bebeğin Başbakan'ın burnunu sıktığını anlattı. Gürsoy, "Bu sırada, bir bebeğin ülkemizi ziyaret eden ABD Başkanı Clinton'un burnunu sıkmasının esprisi yapıldı" dedi.