Başbakan Erdoğan saat 11.15'de Abant Köşkü'nden eşiyle birlikte çıktı. Erdoğan'ın kucağında bir çocuğun olduğu görüldü.

Abant"ta Başbakan nöbeti

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan"ın tatile geldiği öne sürülen Bolu Abant Tabiat Parkı gazeteci akınına uğradı. Vakıflar Genel Müdürlüğü"nün, Abant Palace Otel"e ait Abant Köşkü"nde basına kapalı olarak toplantı yapması ve köşkün önünde bulunan korumaların çekim yapılmasına izin vermemesi, Başbakan Erdoğan"ın burada bulunduğu ihtimalini gündeme getirdi.

Başbakan Erdoğan"ın dün sabah Ankara"dan ayrılarak, tatile çıktığı haberleri üzerine nereye gittiği araştırılırken gözler Abant"a çevrildi. Abant Palace Otel"e ait Abant Köşkü"nde Vakıflar Genel Müdürlüğü"nün toplantı yapması ve köşkün önünde bulunan korumaların çekim yapılmaması için gayret göstermesi şüpheleri artırdı.

Gazeteciler, dün ve bu sabahın erken saatlerinden itibaren köşkün önünde beklemeye başladı. Köşkün tüm pencerelerinin perdelerinin kapalı olduğu gözlenirken, Başbakan Erdoğan"ın burada bulunduğu iddia edildi. Başbakanlık"tan özel aşçıların ve garsonun köşke geldiği de iddialar arasında yer aldı. Saat 06.00 sıralarında köşkün şöminesinin yakılması üzerine bacadan dumanlar yükseldi. Köşkten kimsenin dışarı çıkmaması ise dikkat çekti.

Abant Palace Otel yetkilileri, Başbakan Erdoğan"ın köşkte bulunmadığını, Vakıflar Genel Müdürlüğü"nün köşkte toplantı yaptığını söyledi. Abant"ta jandarmanın özel bir güvenlik önlemi almadığı da gözlendi.

Erdoğan'dan İtalya'ya telefon

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İtalya genel seçim sonuçları nedeniyle merkez sağ ittifakın lideri Silvio Berlusconi"yi telefonla arayarak tebrik etti. Edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, Berlusconi"yi arayarak seçim başarısı nedeniyle tebrik etti ve başarılar diledi.


DENİZLİ'DE KÜR TEDAVİSİ

Başbakan Tayyip Erdoğan, geçen eylül ayında da belindeki rahatsızlığın tedavisi için Denizli'de bulunan Umut Termal Oteli'ne gitmişti. Erdoğan'a otelde özel kürler uygulanmıştı.

DHA