Toplam 333 sporcunun katıldığı Bodrum Karate Kupası"nda 25 sporcu ile yer alan Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü; 6 birincilik, 5 ikincilik, 6 üçüncülük elde etmeyi başardı. Genel klasmanda il bazında bakıldığında İzmir birinci, Denizli ikinci, Aydın ilini temsil eden Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu.
Bodrum Karate Şampiyonası"nda kilolarında birinci olan Salih Ulusoy, Beyza Gezginci, Duygu Kıvrak, Görkem Kaçar, Kemal Kaçar, Beyza Aras; kilolarında ikinci olan Vasfiye Öztürk, Ahmet Arsal, Engin Limoncu, Havva Ulusoy, Emine Kıvrak; kilolarında üçüncü olan Mehmet Günal, Ahmet Günal, Deren Özsoydan, Hilal Köseli, Uğur Koç ve Melike Uçaroğlu Söke"ye başarı ile döndüler.
Üçüncülük başarısı ile Söke"ye dönmekten mutlu olduklarını ifade eden Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Şimşek Gökpınar; “333 sporcunun yer aldığı turnuvadan çeşitli kategorilerden birincilik, ikincilik ve üçüncülükler elde ederek döndük. Aydın ve Sökemizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz düşünüyorum. Ayrıca ikinciliği sadece 2 puanla kaçırdık. Sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.