17-18 Ekim tarihlerinde Aydın"da düzenlenen Tekvando Cumhuriyet Kupası müsabakalarında Didim Belediyespor 18 madalya ile döndü. Minikler, yıldızlar, gençler ve Ümitler kategorilerinde yapılan müsabakalarda sporcularımız 6 Altın, 5 gümüş ve 7 Bronz madalya kazandılar.

Didim Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Altan Akyol, turnuvanın kendileri açısından iyi geçtiğini söyleyerek, “Müsabakalara Aydın merkez ve ilçelerden 120 sporcu katıldı. Biz de Didim olarak 21 sporcu ile müsabakalara katıldık. Yapılan maçlar sonucunda yaş kategorilerine göre 6 Altın, 5 gümüş ve 7 Bronz madalya kazandık. Bu müsabakalarda ilk kez maça çıkan sporcularımız vardı, bu sporcularımız aynı zamanda tecrübe de kazanmış oldular” dedi.

Akyol, hedeflerinin 2010 yılında yapılacak Gençler ve Ümitler Batı Grubu ve Türkiye Şampiyonasına iyi hazırlanmak olduğunu kaydederek, “Burada yapılacak müsabakalarda Türkiye"nin adını en iyi şekilde duyurmak istiyoruz. Bizlere her türlü destek veren Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.