Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız"ın makamında düzenlenen ödül törenine Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, Emniyet Müdür Yardımcıları ve çeşitli alanlarda görev yapan toplam 25 polis memuru törenle takdirnamelerini aldılar.

Törende konuşan İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, emniyet mensuplarını yaptıkları başarılı çalışmalar ile Nazilli"deki suç oranını büyük ölçüde azalttıklarını ifade ederek “Özellikle önleyici hizmetler birimi ve toplum destekli polis birimlerinin etkili çalışmaları ile ilçedeki suç oranları yüzde 6 oranında azalma kaydetmiştir. Faili meçhul suçların aydınlatılmasında gösterilen başarılarla birlikte ilçemiz huzur kenti haline gelmiştir” dedi.

Kaymakam Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal"dan aldığı bilgiler doğrultusunda açıklamasını sürdürerek “Önleyici Hizmetler Büro Amirliği, Asayiş Büro Amirliği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Hürriyet Polis Merkezi Amirliği, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, Terörle Mücadele ve Güvenlik Büro Amirlikleri, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Gurup Amirliği, Pasaport Yabancılar Büro Amirliği, Silahlı ve Patlayıcı Maddeler Büro Amirliği ile Personel Büro Amirliğinde görev yapan toplam 317 personelden 269"u maaş taltifi ve takdirname ile ödüllendirilmiştir. 110 bin nüfuslu Nazilli"de polisimizin takdir oranı yüzde 84,8"e tekabül etmektedir. Emniyet mensubu arkadaşlarımızın bu yıl içerisinde yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda ilçemizdeki suç oranı yüzde 6 azaltılmış ve faili meçhul olayların birçoğu da sıkı ve disiplinli çalışma sonucu aydınlatılmıştır. Kamu görevlerinden en önemlisini üstlenen polisimiz özverili çalışmaları ile halkımızın en fazla güvendiği kurumlar arasına girmiştir. Başarılarından dolayı hepsini tek tek kutluyor, bundan sonraki görevlerinde de aynı başarıların artarak devamını diliyorum” dedi.

Kaymakam Yıldız"ın konuşmasının ardından takdir belgesi alan başta İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal olmak üzere müdür yardımcıları ve büro amirleri takdir belgelerini aldılar./iha