Eğitimci-Yazar Memiş Yılmam"ın konuşmacı olarak katıldığı ilköğretim 6,7 ve 8"inci sınıf öğrencilerine yönelik eğitim seminerinde, öğrencilere başarılı olmaları için izlemeleri gereken yöntemler hakkında bilgiler aktarıldı.
Düzenlenen eğitim semineri hakkında bilgiler veren Garanti Bankası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kulübü Başkanı ve Aydın Şube Müdürü Ertan Kaymaz, Garanti Bankası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kulübü olarak öğrencilere ileriki yaşamları boyunca ihtiyaç duyacakları bilgileri aktarmak ve onlara bir ışık tutmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Bu nedenle konunun uzmanı olan Memiş Yılmam"ı Aydın"a davet ettiklerini açıklayan Kaymaz, “İlköğretim 6.7 ve 8"inci sınıflarda okuyan öğrencilerimize gereksinim duyacakları bilgileri içeren bu programın çok faydalı olacağını düşünüyorum. Burada onlara hem başarılı olmaları için yapmaları gerekenleri hem de eğitim yaşamlarında önemli bir dönüm noktası olan SBS ve ÖSS sınavlarında dikkat edecekleri hususlar hakkında aydınlatıcı bilgiler aktarılacak” dedi.
Öğrencilere hazırladığı sunum yardımıyla bilgiler aktaran eğitimci-yazar Memiş Yılmam, öğrencilerin arasında dolaşarak ve onlarla şakalaşarak hoş bir vakit geçirmelerini sağladı. Nereye gideceğini bilmeyenlerin hedeflerine ulaşamayacaklarını ifade eden Yılmam, “Daha şimdiden ne olmak, nelere sahip olmak ve nereye ulaşmak istediğiniz konusunda hazırlıklar yapın. Hangi limana ulaşmak istediğinizi biliyorsanız, bütün rüzgarlar sizi oraya götürür. Nereye gideceğinizi biliyorsanız, bütün dünya size yol vermek için bir yana çekilir. Amacı ve hedefleri olmayanlar başarı yolunda zorlanırlar” diye konuştu.