Luis Aragones, mevcut şartlar nedeniyle Şampiyonlar Ligi"nde başarıya ulaşmanın zorluğuna değindi, “En iyi takımlarla mücadele etmek için 1-2 sene süreç geçmesi lazım. Benim bile, en büyük antrenörlerin bile zamana ihtiyacı var” dedi

Dinamo Kiev"e yenilerek Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe"nin Teknik Direktörü Luis Aragones, dünkü yenilginin ardından ilginç saptamalarda bulundu.
Kendi Fenerbahçesi ile Zico"nun Fenerbahçesi"nin karşılaştırılmasının yanlış olacağını vurgulayan İspanyol teknik adam, “Belki geçen sene Fenerbahçe daha üst düzeye gelmiş olabilir ama kadrolar farklıydı. Sonuçta geçen sene de Şampiyonlar Ligi"nde bir kupa kazanılmadı. Belki Kiev karşısında biraz daha hareketli oynasaydık bizim için iyi olurdu” yorumunda bulundu.
Fenerbahçe antrenörü olarak elinden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Aragones, “Mevcut şartlar nedeniyle Şampiyonlar Ligi"nde başarılı olmak zaten zordu. Tabii ki her zaman, takımı yöneten kişi, en hatalı kişidir. Ama futbolda her zaman, kağıt üzerinde iyi olan değil, sahada iyi niyet ve çaba gösteren takım başarılı oluyor. Şimdi önümüzde iki kulvar kaldı, Türkiye Ligi ve kupa. Biz elimizden geleni yapıp, maçları kazanmak için sahaya çıkacağız” ifadesini kullandı.
5-6 aydır takımın başında bulunduğuna dikkat çeken sarı-lacivertlilerin teknik patronu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Şartları sağlamak için, en iyi takımlarla mücadele etmek için 1-2 sene süreç geçmesi lazım. Bu kolay olmaz. Benim bile bu süreye, en büyük antrenörlerin bile zamana ihtiyacı vardır.”