Aydın Başak Koleji 2007 – 2008 öğretim yılı okular arası Basketbol ve Voleybol grup birinciliği karşılaşmalarından başarıyla döndü.
Geçtiğimiz hafta 12 – 16 Şubat tarihleri arasında Isparta"da yapılan yıldızlar kategorisi basketbol erkekler grup birinciliği yarışmasında Aydın"ı temsil eden Başak Koleji Basketbol takımı grup birincisi oldu. aynı zamanda Denizli"de yapılan yıldızlar kategorisi voleybol grup birinciliğinde ise yine Aydın"ı temsil eden Yıldız kız voleybol takımı gruptan üçüncü olarak çıktı.
Çifte mutluluk yaşadıklarını belirten Başak Koleji Müdürü Levent Sungur, “Bu yıl Başak Koleji için tam bir mutluluk yılı oldu. Her iki takımının da başarıları okul idaresi ve velileri sevince boğdu” dierek şunları söyledi, “Çok mutluyuz. Akademik başarılarımızın yanı sıra sportif alandaki başarılarımızla da tek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 12 – 16 Şubat 2008 tarihleri arasında Isparta" da yapılan yıldızlar kategorisi basketbol grup birinciliği yarışmasında okulumuz basketbol takımı gurup birincisi olarak büyük bir başarıyla Aydın ilini temsil etmiştir. Aynı zamanda Denizli ilinde yapılan yıldızlar kategorisi voleybol grup birinciliği yarışmasında da okulumuz yıldız kız voleybol takımı grup üçüncüsü olup sevincimizi çifte mutluluk haline getirmiştir.” dedi.
Sungur ayrıca, her alandaki başarılarına yenilerini ekleyeceklerini, özverili çalışmalarının karşılığını görmenin kendilerini daha da güçlendirdiğini belirterek “Sevgili öğrencilerimizi, Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Murat Aslan, Mehmet Gündüz, Özlem Yıldırım ve desteklerini esirgemeyen velilerimizi candan kutlarız” dedi.