Şuana kadar birçok kulüpten Bartu için teklif geldiğini kaydeden kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt, en ciddi teklifin Erzurumspor"dan geldiğini söyledi.
Sezon başında Muğlaspor"dan alınan Aydınspor"un başarılı kaptanı Kaan Bartu Bank Asya ve 2. lig takımlarının gözdesi haline geldi. Aydınspor"un küme düşmesine rağmen sezon boyunca sergilediği futbolla birçok kulübün göz hapsine aldığı Bartu için her gün bir çok kulübün yöneticilere aradığı öğrenildi.
Bugüne kadar Bartu"yu bir çok kulübün transfer etmek için telefonla kendilerine aradığını kaydeden Aydınspor Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt, “Şuana kadar Bartu"yu transfer etmek için en ciddi teklif Erzurumspor"dan geldi. Erzurumspor"un yanı sıra süper ligden ve Ban Asya ligi takımlarından transfer teklifleri alıyoruz. Fakat Erzurumspor"dan günde en az iki-üç defa Bartu konusunda arıyorlar. En ciddi yaklaşımı da gösteren kulüp Erzurumspor oldu. Konuyu henüz Bartu ile görüşmedik ama herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bartu sonuçta bizim futbolcumuz. Biz bonservisini nereye verirsek oraya gider. Ama biz transfer konusunda Bartu ile oturup konuşacağız. Kulübün ve Bartu"nun menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz” şeklinde konuştu.
Diğer yandan sezon ortasında Denizlispor"dan alınan takımın ikinci kaptanı Osman Kodalak"ın yönetimle yaptığı görüşme sonucunda bonservisini aldığı ve kendisine takım aradığı öğrenildi.