Galatasaray’ın, İstanbul BŞB ile Olimpiyat Stadı’nda oynadığı sezonun ilk maçının 2. devresinde teknik direktör Fatih Terim tarafından oyundan alınan Milan Baros, çıkarken ‘elkol’ hareketleriyle tepki göstermişti.
Bu hareket üzerine Terim’in, daha önce de göndermeyi planladığı Çek golcüyü tamamen gözden çıkardığı ve devre arasında kesinlikle yolların ayrılacağı ifade edilmişti. Baros, dün yapılan idman öncesi saha ortasında Fatih Terim ve oyuncu arkadaşlarından özür diledi. Çek oyuncu, “Yenilgiye olan tepkim ve kötü oyunumuz nedeniyle böyle bir harekette bulundum. Kesinlikle istem dışı bir hareketti. Tamamen üzüntüden kaynaklanıyordu. Yine de hepinizden özür diliyorum” dedi.
 
TERİM ÖZRÜ KABUL ETTİ
Cimbom’un tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim ise Milan Baros’un bu özrünü kabul ederken, oyuncusunu aklından sildiği ve yolları ayıracağı iddiaları üzerine yakın çevresine yakınarak, “Her futbolcu gibi Baros da bu takımın bir askeridir. Ben kesinlikle Baros’un üzerini çizmiş değilim. Her futbolcum gibi ondan da en yüksek verimi almak için elimden gelen her şeyi yapıyorum, bundan sonra da yapacağım” dediği öğrenildi. (HTSPOR)