Milan Baros ilk yarıda attığı gollerle Galatasaray"ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde aldığı galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Henüz 5. dakikada klas bir kafa vuruşuyla gol perdesini açan, 13. dakikada penaltıdan farkı ikiye çıkaran Çek futbolcu, 41. dakikada kendisinin ve takımının üçüncü sayısını atarken, tribünleri de ayağa kaldırdı. Yere düşmesine ve sırtı kaleye dönük olmasına rağmen sol ayağıyla müthiş bir vuruş yaparak fileleri havalandıran Baros klasını bir kez daha kanıtladı.
Süper Toto Süper Lig"deki gol sayısını 4"e yükselten Milan Baros, sarı-kırmızılı teknik heyet ve taraftarların yanı sıra Başkan Adnan Polat"ı da mest etti. Baros"un ilk iki golünde fazla tepki vermeyen Başkan Polat, üçüncü golden sonra büyük bir sevinçle ayağa fırlayarak Baros"u uzun süre alkışladı.

MR"dan kötü haber
Çek yıldız sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık yüzünden 73. dakikada sahayı terk etmek zorunda kaldı. Maçtan sonra hastanede MR"ı çekilen Baros"un sol arka adalesinde zorlama belirlendi. Başarılı futbolcu, Galatasaray"ın hafta sonu Karabükspor"la oynayacağı maçta takımdaki yerini alamayacak.