Aydın Barosu"nun 2 yılda bir yapılan Seçimli Olağan Genel Kurulu Hüseyin Aksu Konferans salonunda başladı. İki gün sürecek olan Genel Kurulun birinci gününde divan heyeti oluşturuldu ve görüş ve öneriler sunulup konuşmalar yapıldı.
Mevcut başkan Sümer Germen"in yanı sıra Aydın Barosu Genel Sekreteri İsmail Türkbay"ın başkanlık yarışında aday olduğu Seçimli Olağan Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Aydın Barosu Başkanı Sümer Germen görev yaptıkları iki yıl boyunca Aydın Barosu olarak tüm kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile ilkelerinden ödün vermeden önemli paylaşımlar yaptıklarının altını çizerek “Seçimli Olağan Genel Kurulumuz sonucunda Cumhuriyet değerleri ve hukukun üstünlüğü ilkeleri ışığında bir neticenin çıkacağına olan inancım tam. Hukukun üstünlüğüne har zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bir dönem yaşıyoruz. Seçimli Olağan Genel Kurulun tüm ülkemize ve Aydın Baromuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Aydın Barosu"nun Olağan Seçimli Genel Kurulunun başkanlık seçimleri bir gün sonra Hüseyin Aksu Konferans Salonunda yapılacak