RUS Aktör, 37 yaşındaki Vladislav Galkin içkiyi fazla kaçırınca elindeki silahla rastgele ateş ederek gittiği barda kendisine içki vermeyen barmeni tabancayla ateş ederek yaraladı.

Moskova'da içkiyi fazla kaçıran aktör Galkin, aşırı içkili halde Krasna Presnenskaya yakınlarında bulunan bara geldi. Çok içkili olduğu ve ayakta duramaz halde olduğunu gören barmen, aktörün içki isteğine olumsuz yanıt verince beklemediği bir karşılık gördü. Aktör önce bar sandalyesi ile bara vurdu, hızını almayınca belindeki silahı çıkarıp önce havaya sonra'da bara doğrulttu. Aktör, film setinde rol yapıyor gibi ilk seferinde ateş almayan silahı kontrol ederek sağa sola ateş etmeye başladı. Olayı polise intikal ettiren bar çalışanları, polisi görünce derin bir nefes alsalar da polisin Galkin'i ikna etmesi pek kolay olmadı.

Aktörün korkulu anları barın güvenlik kamerası tarafından olduğu gibi kaydedildi. Gelen polisler tarafından karakola götürülen Vladislav Galkin, alkol muayenesi ardından ifadesi alınarak nezarete atıldı. Polis yetkilileri soruşturmanın sürdüğünü aktörün, kamunun huzurunu bozmaktan ve sağa- sola ateş açmak gibi suçlardan yargılanacağını, en az 5 yıl hapse mahkûm edilmesinin beklendiğini söylediler.

Televizyon dizisi Dalnobyschiki deki rolü ile unutulmaz bir yer edinen Galkin, Master ve Margarita gibi klasikleşen filmlerde de rol almıştı.