Uyuşturucu bağımlısı M.E, Tuğçe'yle barışmak için buluştuğunu, kavga edip bıçakladığını anlattı.

Adana'da kız arkadaşı Tuğçe Anlaş'ı (20) boğazını kesip 28 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.E.'nin (17), cinayeti nasıl işlediği ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. M.E.'nin yanındaki bıçağı ortaya koyup barışmak istediği ancak genç kızın hakaret etmesi üzerine cinayeti gerçekleştirdiği belirlendi.

ÖNCE İKNA ETTİ

Tuğçe Anlaş'la M.E.'yi barıştıran A.P., arkadaşı M.E.'ye yine küsen genç kızı ikna etti. Anlaş, kendisi ile barışmak isteyen erkek arkadaşı M.E. ve A.P. ile Kurban Bayramı'nın 3. günü otomobille merkez Yüreğir ilçesi Seyhan Baraj seti üzerindeki kayalıklara gitti. İddialara göre, A.P. burada yanlarından ayrıldı, uzakta beklemeye başladı.

BIÇAĞI DENİZE ATTI

Akşam saatlerinde M.E. ile Tuğçe Anlaş bir süre kayalıklar üzerinde sohbet etti. M.E., burada üzerinde taşıdığı kelebek cinsi bıçağı yere koydu, genç kızdan özür diledi. Ancak Tuğçe Anlaş, M.E.'ye ağır hakaretler etmeye başladı. Bunun üzerine M.E. yerdeki bıçağı alıp genç kızın önce boynuna, daha sonra ise vücudunun değişik yerlerine 28 bıçak darbesi vurdu. Anlaş, olay yerinde hayatını kaybetti. M.E., kırılan bıçağı baraj gölüne attı. Ardından otomobilde bekleyen arkadaşı A.P.'yi çağırıp birlikte olay yerinden ayrıldı. Çocuk Şubesi'nde gözaltına alınan M.E.'ye kemik yaşı tespiti de yaptırılacağı öğrenildi.

MÜNEVVER GİBİ

Cenaze evinde toplanan Tuğçe'nin yakınları, “İstanbul'da başı kesilerek öldürülen Münevver Kurubulut'a acırken başımıza geldi” diye ağıt yaktı./yeni şafak