Antalya'da bir kadın, Ramazan Bayramı dolayısıyla barışmak için evine gelen eski sevgilisi tarafından darp edildikten sonra, kolundan ve bacağından bıçaklandı.
 
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Güvenlik Mahallesi'nde oturan Perihan Armutçu, bir süre önce ayrıldığı ve Ramazan Bayramı dolayısıyla barışmak için evine gelen eski sevgilisi E.T. ile apartman önünde tartışmaya başladı.
 
Barışma teklifini kabul etmeyen Armutçu'yu darp ettiği öne sürülen zanlı, eski sevgilisini sol bacağı ve kolundan bıçakla yaraladı. Çevredeki vatandaşların araya girmesinin ardından zanlı E.T, plakası belirlenemeyen bir otomobile binerek kaçtı. 
 
Vatandaşların çağırdığı 112 Acil Servis ambulansında müdahale edilen Perihan Armutçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, E.T. ile birlikte yaşadıklarını ve kısa süre önce ayrıldıklarını söyledi. 
 
''BENİ KÜÇÜK KIZIMIN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLADI''
 
Ayrıldıktan sonra E.T'nin kendisini sürekli rahatsız ettiğini anlatan Armutçu, ''Evime gelerek barışmak istediğini söyledi. Kendisini eve almadım. Apartman önünde konuşmaya başladık. Barışma teklifini kabul etmeyince darp etmeye başladı. Ben de polisi aradım. Bu sırada 'Neden polisi aradın?' diyerek beni küçük kızımın gözü önünde bıçakladı'' diye konuştu.
 
Olaya tanık olan ve ismi öğrenilemeyen 5 yaşındaki kızı da, yaralı annesine terliklerini giydirerek yardım etti. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan küçük kız, polis memurları tarafından bir yakınlarına teslim edildi. Armutçu, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
Olayın görgü tanıdığı Aras Or isimli bir vatandaş ise, olayı görünce çevredeki esnafla birlikte yardıma koştuklarını, zanlının elinden bıçağı alarak kısa süre kovaladıklarını söyledi. Or, zanlının bir otomobile binerek kaçtığını ifade etti. Polis ekipleri E.T'yi yakalamak için çalışma başlattı.