Magazin dünyasının en neşeli isimlerinden biri olan fantazi müzik sanatçısı Metin Şentürk, şu sıralar sıkıntılı günler geçiriyor. Ünlü sanatçının canı, geçtiğimiz haftalarda altı yıllık eşi Fulya Şentürk'e konulan tiroid kanseri teşhisiyle epey sıkılmıştı. Şentürk son olarak da, evi terk eden ve kendisiyle görüşmek istemeyen eşinin açtığı boşanma davasıyla şok yaşadı.

ONU GÖREMİYORUM
Eşinin geçtiğimiz günlerde ameliyat olduğunu, ancak kendisini görmesine izin verilmediğini söyleyen Şentürk, şöyle konuştu: "Karım ameliyat oldu, şimdi ailesinin yanında. Ailesi onu sarıp sarmaladı ama ben eşimin yanında olamıyorum. Görüşmemize izin vermedikleri için Fulya'ya ulaşamıyorum. Eşimin ailesi zaten başından beri beni istemiyordu. Hastayken onun sıkıntısını uzaktan paylaşıyor olmaktan ötürü kahroluyorum." Şentürk, geçmişte eşine şiddet gösterdiği iddialarına ise sert tepki gösterdi: "Hasta olduğunu öğrendikten sonra eşimin psikolojisi bozuldu. Moral olarak kendisini iyi hissetmediği için sağlıklı kararlar veremiyor. Ben, hayatım boyunca kimseye şiddet uygulamadım, çok sevdiğim karıma nasıl uygulayayım?"

ÇOK İYİ DEĞİLİM
Eşinin dünyanın en mükemmel kadını olduğunu söyleyen ünlü sanatçı sözlerine şöyle devam etti: "Eşim; işlerimin yoğunluğundan, sürekli konser vermemden, sosyal sorumluluk projelerimden ve benim ailemin sorunlarından dolayı bunalmış olabilir. Bu yüzden de boşanma davası açtı ama ben karımı seviyorum, her gün onun sağlığına kavuşması için dua ediyorum. Onun hastalığında yanında olamadığım için kahroluyorum. Benim de psikolojik olarak sağlıklı olduğum söylenemez, çok iyi değilim. Eşimle barışacağız umuduyla yaşıyorum. Biliyorum, her şey düzelecek."

ASLA DÖNMEM!
Telefonlarını değiştiren ve Metin Şentürk ile görüşmeyen Fulya Şentürk'ün yakın çevresine "Metin'e çok şans verdim ama artık yeter, bir daha asla ona dönmem. Adını bile duymak istemiyorum" dediği iddia ediliyor. Metin Şentürk ise eşiyle barışma ümidini hiç kaybetmediğini ve onsuz yaşayamayacağını söylüyor.

İFTİRA ATANLARLA BİZZAT İLGİLENECEĞİM!
"Karımı; canımı ortaya koyacak kadar çok seviyorum ve bugünleri de aşacağımıza inanıyorum" diyen Metin Şentürk; eşi Fulya Şentürk'e şiddet gösterdiği iddilarını ortaya atanlarla, sorunlarını çözdükten sonra bizzat kendisinin ilgileneceğini söyledi: "Şu an karımın sağlığı ve huzuru için yapılanlara, atılan iftiralara karşı sessiz kalıyorum. Ama her şeyin bir zamanı var. O insanlara karşı sabır çekiyorum ama kendimizi biraz toparlayalım, her şey yoluna girsin; onlarla da elbet görüşeceğiz!"