Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı kırmızılı futbolculardan Emre, sakatlıklar nedeniyle şansız bir sezon geçirdiğini belirterek, "Şu an herhangi bir sakatlığım yok. Geçen sezon üst üste gelen sakatlıklar beni hep geriye attı. inşallah bu sene güzel bir sezon geçiririm. Gökhan Zan da takımımıza katıldı. Milli takımdan arkadaşımız, çok iyi diyaloğumuz var. İnşallah o da takımımıza uyum sağlar ve biz Galatasaray'ı layık olduğu yere getiririz" dedi.

Yeni sezon çalışmalarına da güzel bir ortamda başladıklarını ifade eden genç futbolcu, "Bu sezon çok iyi bir takım olmak istiyoruz. Hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem ligde hem de Fortis Türkiye Kupası'nda iyi sonuçlar almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başarılı futbolcu Barış Özbek ise forma yarışında kendisine güvendiğini ifade ederek, "Formamı koruyacağımı ve ilk 11'de yer alacağımı daha önce de söyledim. Bu konuda çok iddialıyım. Rekabet bizim takımı güçlendirecektir ama ben ilk 11'de oynayacağım" dedi.

Sarı kırmızılı futbolcu kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili bir soruya ise "Galatasaray ile iki sene daha mukavelem var. Bunun dışında başka şeylerle meşgul olmak istemiyorum. Çünkü bu tür şeyler futbolcunun aklını karıştırır. Ben de kafamı karıştırmak istemiyorum. Geçen sezon istediğimiz şeylere ulaşamadık. Bu sezon daha iyi yerlere varmak istiyoruz. Beni tabii ki bazı takımlar istedi ama ben ilgilenmiyorum" şeklinde konuştu.