AYDINPOST HABER SERVİSİ - Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Barış Altıntaş, Aydın BŞB’nin imar kararlarına yönelik eleştirilerde bulunan Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan’ın açıklaması sonrası yazılı açıklama yayınladı.

CHP’li Barış Altıntaş, “Aydın Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu bütün uygulamalarda mevzuat hükümlerine göre hareket etmektedir, bu teklif de meclisten ve komisyondan bütün partilerin oybirliği ile onaylanmıştır. AKP ilçe başkanı kendi partililerinden yeterince bilgi alamadığı her türlü konuda bizlerden bilgi talep edebilir. Kendisine her konuda bilgi vermekten memnuniyet duyarız” diye konuştu.

Ak Partili Aytaç Arslan’ın, Aydın Büyükşehir Belediyesi “Planlamadan yoksun öngörüsüz ve şehirciliği bilmeyen bir belediyecilik anlayışına sahip" sözlerine de sert çıkan CHP’li Altıntaş, “AKP ilçe başkanının mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait bir parselde yapılan plan değişikliğine ilişkin açıklaması, konudan ne kadar uzak ve bilgisiz olduğunu bizlere göstermiştir. Biraz araştırma yapsa ya da gelip bizlere sorsa aynı bölgede bundan bir süre önce yaklaşık 27 bin metre kare alanın spor ve sosyal alan olarak ilan edildiğini, hatta bununla da yetinilmeyip projelendirilerek yapımına başlandığını ve ülkemizin en modern spor tesislerinden birisinin hizmete açılmak üzere olduğunu bilirdi” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA 

74378.jpg