2 kişi tabancayla vurularak bir kişi de darp edilerek yaralandı. Saldırganlar, BMW marka lüks bir otomobille kaçtı. 12 kişi gözaltına alınırken iki gurup arasında 10 gün öncede tartışma yaşandığı ileri sürüldü.
 
Edinilen bilgiye göre olay dün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Bostancı Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerindeki bir barda eğlenen E. A.(26), D. Y.(34) ve S. T.(40) çıkışta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya başladı. 
 
Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kimliği belirlenemeyen saldırgan, belinden çıkardığı tabancayla E. A.'ı göğsünden ve ayağından, D. Y.'ı da ayağından yaraladı. Saldırganın yanında bulunan diğer arkadaşları da S. T.'u darp etti. 
 
Saldırganlar olay yerinden siyah renkli spor bir BMW marka otomobille kaçarken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. 
 
Olay yerinde 5 adet boş mermi kovanı bulundu. Barın güvenlik kamerası görüntülerini inceleme altına alan ekipler, bar çalışanlarından 12 kişiyi ifadelerini almak üzere Bostancı Şehit Semih Balaban Polis Merkezi'ne götürdü. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. .