Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile röportaj yapmak amacıyla İzmir'in Çeşme İlçesi'ne giden Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, kaldığı otelin banyosunda dengesini kaybedip düşerek kolunu kırdı.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Vatan Gazetesi yazarları İbrahim Seten ve Sanem Altan ile birlikte Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile röportaj yapmak için bugün akşam saatlerinde İzmir'in Çeşme İlçesi'ne gitti. Sheraton Otel'e yerleşen gazetecilerden Ahmet Hakan, saat 21.00 sıralarında duş almak için banyoya girdi. Ahmet Hakan, ıslak zeminde ayağı kayınca sol kolunun üzerine düştü. Kolunu tutup, acı içinde kıvranan Ahmet Hakan'ın yardımına otel görevlileri koştu. Otelin sağlık personeli tarafından ilk müdahalesi yapılan Ahmet Hakan, ambulansla özel Sissus Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol humerus kemiğinde kırık olduğu tespit edilen Ahmet Hakan, hemen ameliyata alındı.

Ahmet Hakan, operatör Doktor Yavuz Turanyaz ile Operatör Doktor Serdar Pedükçoşkun tarafından ameliyat edildi. Yaklaşık 3 saat süren ameliyat boyunca Vatan Gazetesi İbrahim Seten ve Sanem Altan hastanede bekledi. Olayı öğrenen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de hastaneye gelerek Ahmet Hakan'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Vatan