Şofben kurbanı çift yanyana gömüldü

İZMİR'in Güzelyalı semtinde yeni yıla kısa süre kala girdikleri banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamlarını yitiren 34 yaşındaki Ebru Kiraz ile eşi 41 yaşındaki Hakan Kiraz, yan yana toprağa verildi.
Önceki gün, saat 23.00 sıralarında, İnönü Caddesi 516/8 numarada meydana gelen olayda, uluslararası bir nakliat firmasında TIR şoförlüğü yapan Hakan Kiraz, yılbaşı kutlaması için gittiği ablası Hale Kiraz'ın evinde eşi Ebru Kiraz'la banyoya girmiş, şofbenden sızan gazdan zehirlenerek ölmüştü. Banyodaki yoğun gazdan, o sırada evde bulunan 45 yaşındaki Hale Kiraz, annesi Müesser Kiraz, çiftin çocukları 3 yaşındaki İrem Kiraz ve 8 yaşındaki Gizem Kiraz da etkilenip hastaneye kaldırıldı. Tedavileri yapılan İrem ile Gizem, taburcu edilirken, Hale Kiraz ve 64 yaşındaki Müesser Kiraz'ın gözetim altında tutuldukları belirtildi.
İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsileri yapılan ve şofbenden sızan gazdan zehirlendikleri rapor edilen 10 yıllık evli Kiraz çifti için Güzelyalı Hakim Efendi Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında, Ebru Kiraz'ın babası Hüseyin, annesi Feride Çömez, Hakan Kiraz'ın Göztepe Spor Kulübü'nün efsanevi futbolcularından olan amcası Halil Kiraz, forma arkadaşı Nevzat Güzelırmak, spor dünyasından tanınmış kişiler ile ailenin yakınları katıldı.
Anne, babalarının ölümü kendilerinden gizlenen İrem ve Gizem Kiraz ise camiye getirilmedi. Yakınların tabutlarına kapanıp ağladığı Kiraz çifti, cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda yanyana toprağa verildi.