Başkanlar, Mehmet Ali Aydınlar'a isteklerini sıralayacak. Olumsuz yanıt alınırsa, kulüpler isyan bayrağını açacak.
 
Bank Asya kulüpleri, Futbol Federasyonu ile bir araya gelmeye ve yeniden sorunlarını dile getirmeye hazırlanıyor. 1.5 ay önce Bank Asya başkanları ile Federasyon yetkilileri bir araya gelmiş ve kulüpler gelirlerinin düzeltilmesi konusunda istekte bulunmuştu. Ancak Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, bu istekleri "Şu anda gündemimizde şike var. Sizinle ilgili bir değerlendirme yapamayız" diyerek geri çevirmişti.
 
Ancak o günden sonra Bank Asya kulüpleri bu hedeflerinden hiç vazgeçmedi. Boluspor, Adanaspor, Karşıyaka ve Çaykur Rize başkanları sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Toplantılarda yabancı oyuncuların yaş sınırının ortadan kaldırılması ve gelir düzeyinin Süper Lig'e yaklaştırılmaları konularında görüş birliğine varıldı. 
 
Yaptırım uygulayabilirler 
 
Aydınlar'dan randevu alan Bank Asya kulüp başkanları önümüzdeki günlerde ortak kararlarını, Federasyon yetkililerine anlatacak. Eğer Aydınlar'ın bu önerileri reddetmesi halinde kulüplerin üsluplarını sertleştirip, ligin başında bazı yaptırımlar ortaya koyacağı öğrenildi. Hafta içinde yapılacak toplantı bu nedenle büyük önem taşıyor.