Şampiyonluk yolunda emin adımlarla zirveye çıkan bordo beyazlı Bandırmaspor Kulübü tarafından Ekol konser salonunda tertiplenen Bandırmaspor konser balosu coşkulu geçti.

Baloya Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan,Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan,Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın,Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, başkan yardımcıları Dursun Mirza ,Ozan Onur, Ak Parti, CHP, MHP İl ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çeşitli partilerin İl Genel Meclis üyeleri ile Balıkesir ve Bandırma'nın ünlü sanayici iş adamları,sporcular katıldı.

Baloda konuşma yapan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ve Bandırmaspor kulubü Başkanı Mehmet Kılkışlı "Bandırmaspor"un şampiyon olması için elele destek verelim "dedi.

Baloda kulube destek için açık arttırmaya çıkan 10 seramik bordo beyazlı futbol topunu Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve iş adamları kulübe milyonluk bağışlar yaparak satın aldılar.

Ünlü sanatcı Mustafa Ceceli günün sevilen şarkılarını seslendirip hayranlarına coşkulu saatler yaşattı. Mustafa Ceceli sahneye bordo beyazlı Bandırmaspor kaşkolu ile çıkınca büyük alkış topladı. Konser sonunda sanatçı çevresini saran hayranlarına hatıra fotoğrafları çektirip imzalı fotoğraflarını ve albümlerini hediye etti.