Sakatlandığı dönemlerde sürekli ağır eleştirilere uğrayan ve “Devre arasında G.Saray'dan gönderilecek' iddiaları ortaya atılan genç savunma oyuncusu Yeni Şafak'a içini döktü. Eleştirilerin aksine kendisine çok dikkat ettiğini ifade eden Güngör, “Basında çıkan haberler beni üzüyor. Özel hayatıma dikkat etmediğim yönünde eleştiriler yapılıyor. Ben kişiliğim ve karakterim ile bu tip haberleri gerçekten haketmiyorum. 22 yaşında Ankaragücü bir kulüpte kaptanlık yaptım. 'Eşinden ayrılmış, özel hayatına dikkat etmiyormuş' gibi sözler gerçekten büyük bir ayıp. Ben yedek kaldığım veya sakatlandığım dönemlerde dışarıya çıkıp kahve bile içmeyen bir insanım. Florya haricindeki tüm günümü evimde ailemle geçiriyorum” diye konuştu.

EFSANE OLMAK İSTİYORUM

G.Saray'da uzun yıllar forma giymek ve futbolu burada bırakmak istediğini anlatan Güngör, “Aşığı olduğum ve gerçekten bileğimin hakkıyla geldiğim G.Saray'da efsane olmak için çabalarken yapılan bu eleştiriler büyük saygısızlık' ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRENLER UTANACAK

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Panathinaikos maçında yaşadığı talihsiz sakatlığı atlattığını kaydeden başarılı futbolcu, “Yaklaşık 1.5 sezondur büyük şanssızlıklar yaşıyorum. Pazartesi gününden (bugün) itibaren takım ile birlikte çalışmaya başlayacağım. Sakatlıktan tamamen kurtulup formayı kaptığımda oynadığım futbol ile beni eleştirenler gerçekten utanacak. Ben ilahi adalete çok inanırım. Ahiret gününde bu şekilde günahıma girenler, Allah karşısında hakkımı nasıl ödeyecekler bilmiyorum' şeklinde görüşlerini belirtti.

İZİN GÜNÜNDE ÇALIŞIYOR

G.Saray sağlık ekibi de iddiaların aksine Emre'nin kendisine çok iyi baktığını belirterek, “Takım izinli olmasına rağmen tüm gününü Florya'da geçiriyor. Son çalışmasında öyle bir idman yaptı ki, 'Bu idmanda sakatlanmayan adamın maçta sakatlanması imkansız' dersiniz” değerlendirmesini yaptı.


Emre Güngör gece çıkmaya utanır

Emre Güngör'ün Ankaragücü'nde teknik direktörlüğünü yapan ve 22 yaşında kaptanlık veren Hakan Kutlu, Emre'ye yapılan eleştirilerin çok haksız olduğunu belirtti. Emre için‚ 'Eşinden ayrıldı, özel hayatına dikkat etmiyor, ondan sakatlanıyor' yorumlarına sadece gülüp geçtiğini anlatan Kutlu, “Gece dışarı çıkmaya bile utanır. Emre üzerindeki şanssızlığı bir atsın, G.Saray'da çok iyi yerlere gelecek ve onu izleyenler parmak ısıracak” dedi.


Sezgin: Gönderileceği yalan

G.Saray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, son dönemde takımdan gönderileceği yönünde iddialar atılan Emre Güngör'den memnun olduklarını ve genç savunma oyuncusunu hiçbir yere göndermeyi düşünmediklerini söyledi. Emre'nin sözleşmesinin sürdüğünün altını çizen Sezgin, "Devre arasında gönderilecek, takasta kullanılacak gibi haberler tamamen yalan. Yönetim olarak da Emre ile hiçbir şekilde yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz" açıklamasında bulundu./yeni şafak