Didim Belediyesi ana binasında bulunan açılır-kapanır kapıdaki camların önceki gece seyyar bir baloncu tarafından kırılması anının belediye girişinde bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıktı.
Didim Belediyesi’nde önceki gün meydana gelen olayda seyyar balonculukla yaşamını sürdüren bir şahıs, gece saatlerde belediye hizmet binasına gelerek eline geçirdiği büyük bir taşla ana giriş kapısının camlarını kırmıştı. Belediyede bulunan nöbetçi görevlinin durumu polise bildirmesi sonucu gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilmişti.
Belediye girişinde bulunan güvenlik kameralarına yansıyan saldırı anında; şahsın olay gecesi eline aldığı taşla Didim Belediyesi önüne geldiği ve elindeki taşı belediyenin ana binasının girişinde yer alan kapıyı 3 defa attığı tespit edildi. Şüphelinin daha sonra camları kırdığı taşı olay yerinde bırakıp kaçtığı kayıtlara yansıdı.
Şahsın ilçede seyyar balonculuk yaptığı cam kırılma olayı gününde ise zabıta ekiplerinin şüpheli şahsın balonlarını elinden aldığı, şahsın da bu duruma kızarak belediyenin camlarının kırdığı iddia edildi.

20110711ay443172_02.jpg