Vücutlarına isabet eden bilyelerle hafif yaralanan üç kişi, tedavileri yapılıp taburcu edildi.
 
 
Olay önceki gece saat 22.30 sıralarında Sakarya Caddesi’nde meydana geldi. Yanlarındaki kadın arkadaşlarıyla birlikte sohbet edip eğlenen Kadir Kartal ve Ali Deniz Ateş, bir süre sonra oturdukları apartmanın 7’nci katındaki dairenin balkonundan dürbünlü havalı tüfekle nişan alıp yoldan geçenlere ateş etti. 
 
Açılan ateş sonucu Aylin Yazıcıoğlu sağ kol dirseğinden, Senem Ayaz sağ elinden, Zeki Yıldız da sırtına isabet eden havalı tüfekten çıkan bilyelerle hafif yaralandı. Olayın ardından Eskişehir Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri 18 evin açısının üç kişiyi yaralamaya müsait olduğunu belirleyerek bu yerlerde tek tek kontrol yaptı. Polis bir apartmanın 7’nci katında ışıkları yanan daire kapısının çalınmasına rağmen açılmamasından şüphelenerek burayı çilingirle açtırdı. Mutfakta pencere önünde bir dürbünlü havalı tüfekle esrar ele geçirdi. 
 
Evde bulunan ‘Kasten havalı tüfekle hedef gözeterek adam öldürmeye tam teşebbüs ve uyuşturucu bulundurmaktan’ tutuklandı, bir kişiyse serbest bırakıldı.
 
radikal