Polis, Bulgaristan'dan göç ettiği öğrenilen Derya A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Acıbadem Faikbey Mescidi Sokak Numara 26'da bulunan binada saat 17.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, evde tek başına yaşayan Neriman Şit'e (80) bakıcılık yapan Derya A., henüz belirlenemeyen bir nedenle Şit'in boğazını kesti. Neriman Şit olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı Derya A., apartmanın önünde bulunan bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Derya A.'nın çıplak ayakla binadan çıkıp otomobile bindiğini gören Şit'in komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kapısı açık bırakılan daireye girdiğinde Şit'in kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Şit'in boğazının kesildiği tespit edildi. Sağlık ekipleri de ceset üzerinde inceleme yaptı. Olay yerindeki incelemeler sürüyor.

Bu arada, evden herhangi bir hırsızlık olup olmadığını araştıran polis, Bulgaristan'dan göç ettiği öğrenilen Neriman A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı anlatan Şit'in komşuları, bakıcı Derya A.'nın çıplak ayakla koşarak apartmandan çıktığını, daha sonra bir araca binerek uzaklaştığını söyledi.