Bobo"nun golüyle öne geçen Kartal, Kalabane"nin sayısına engel olamadı. İki takımın da birer topu direkten döndü. Beşiktaş haftanın puan yitiren tek şampiyon adayı olup, 5. sıraya düştü

MANİSA"DAKİ 90 dakika, İbrahim Toraman"la Nihat Kahveci"nin maçıydı esasında.. Çünkü İbo ne zaman oynasa kazanıyor Beşiktaş.. Nihat"ta ise durum tam tersi.. Ayağını sürtsün çime yeter.. Kimyasını bozuyor siyah-beyazlıların. Ben Mustafa Denizli"nin yerinde olacağım, performansını falan geçtim, uğur yapar oynatmam Nihat"ı.. Toraman"ı bile yedin ya Kahveci, ne diyelim.

7"DE Tello"nun ön direğe kestiği kornere maksimum seviyede kafasını dokunduran İbrahim Toraman, direkleri oynattı yerinden. 9"da Simpson, Kanadalar"dan taşıdı sol çizgiye topu, iyi de bıraktı 6 pasın önüne.. Eski G.Saraylı Mehmet Güven vuracağına durdurmaya çalışınca başına üşüştü Kara Kartallar..

24 Bobo"nun ders saatiydi.. Teneffüsten çıkan Nihat, ilk yaptığı olumlu hareketinde Brezilyalı"nın önüne bıraktı arkası dönük.. Ama Bobo bir kombinasyon yaptı, 2 hamlede nakavt Manisa. Önce kontrol ama yere indirmeden he.. Ardından da enfes plase, köşeye tık.

BU golün ardından Nihat"a öfkelemeye başladı Beşiktaş seyircisi.. Kendisine değil esasında, şutlarına.. Kafaları acıyordu ne yapsınlar.. 2 tane son sahnesi golle bitecek pozisyonu tribünlere vurdu Kahveci.. Böyle olunca da futbol lanet yüzünü gösterdi tabii. Karşı kaleye gidemeyen Manisa, 35. dakikada kornere Kalabane kafayı sokunca 1-1"i buldu.. Ferrari"nin Türkiye"deki ilk göze batan hatası (Kalabane"yi kaçırdı), golle bitmiş oldu böylece...

ERNST BÖYLE İSTEDİ

İKİNCİ yarının hemen başında Mehmet Nas sağ taraftan kesti ayağının tersiyle yopu.. Bomboş kafayı vuran Güven, vurmasa daha iyiydi. 52"de Nihat yine bomboş kaldı, bu sefer seyirciye değil kaleci İlker"in göğsüne vurdu. 54"te Isaac"in sağdan yırtarak götürdüğü topu şutlamadı, 6 pastaki Simpson"a dokunmalık bıraktı.. Toraman girdi araya, yazın benden bir gol İbo"ya.. Penaltı kurtarsa bu kadar olurdu çünkü.

68"DE Isaac, kontrol-şut yaptı Yiğit"in sağdan kornerine.. Direğe bir çizik atıp tıngır mıngır auta çıktı top. Sonra 88"e kadar soğudu maç. Toraman"ın ortası, Bobo"nun kafayla indirmesi ve Nobre"nin soldan volesine kadar. Topu 2 hamlede zor himayesine aldı Manisa kalecisi İlker.

BİTTİ maç.. Ernst"ti skorun böyle olmasındaki sebep.. Uzaylı statüsünden inip normal bir ön libero görevi yapınca Alman oyuncu, 3 puanı bile zorlayamadı Beşiktaş.

13 maça çıkan Nihat"ın ligde 57 gündür golü yok. 2 asist yapan tecrübeli golcü, Avrupa"da da siftahsız.