Bozdoğan Anadolu Lisesi 2008–2009 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde Şair, Yazar Yavuz Bülent Bâkiler"in katılacağı “dilimiz–kimliğimiz” konulu konferans düzenleyecek. Bugün saat 19.30"da Bozdoğan Belediyesi Kültür Sitesinde dinleyicileri ile buluşacak olan Bakiler, Bozdoğan Anadolu Lisesi Öğrencilerinin konuğu olacak.
Bozdoğan Anadolu Lisesi 4 yıl once eğitim, öğretime başlamasına rağmen kuruluşundan bu günenkadar bir çok sosyal ve kültürel programı başarıyla gerçekleştirdi. Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerinin uyumlu çalışmasının en güzel örneklerinden biri olarak başta İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Tümer Apaydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kubay"ın hem hayranlığını hem de büyük desteğini alıyor. Kısıtlı imkanlarla büyük işlerin de başarılabileceğinin örneğini gösteren okul idaresi ve öğrenciler, düzenledikleri programlarla Bozdoğan Halkının da dikkatini çekiyor.
Okul Müdürü Mustafa Potukoğlu çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu hizmetlerin ancak birlik beraberlik ruhu içerisinde ve gönülden istemekle mümkün olabileceğini söyledi. Açıklamasını sürdüren Potukoğlu “Bozdoğan Anadolu Lisesi, hem eğitim alanında hem de kültürel faaliyetlerde adından sık söz edilen bir kurumdur. Bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecektir.”
Kültür aktivitelerinden birisini daha gerçekleştireceklerini ifade eden Potukoğlu “Bu gün Belediye Kültür Sitesinde düzenlenecek olan “dilimiz–kimliğimiz” konulu programın ilk bölümünde şair yazar Yavuz Bülent Bâkiler"in slayt gösterileri eşliğinde şairin şiirlerinden örnekler sunulacak. Ikinci bölümde Şair yazar Yavuz Bülent Bâkiler “dilimiz – kimliğimiz” konulu konferans verecektir. Bu program sayesinde öğrencilerimizin ve halkımızın çok değerli şair ve yazarlarımızla buluşmalarını, bilgi alış-verişinde bulunmalarını sağlıyoruz. Tüm halkımızla birlikte Bozdoğan"da öğrenim gören öğrencilerimizi programımıza bekliyoruz” dedi.