Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya"daki esnaf ziyaretleri sırasında Güllük Caddesi'nde bir eczaneden ilaç satın aldı.

Yaşlı kadın Antalya'da seçim çalışmalarına katılan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, sokak gezisi sırasında önce yanına çağırdı. İşte ikili arasında geçen o gergin diyalog;

"Deniz Feneri ne oldu? Hadi gidin size rey yok." diyen kadına Bakan Şahin, "Deniz Feneri yargıda. Sizden oy istemiyoruz. İstediğiniz yere verebilirsiniz." şeklinde cevap verdi.

Bakan Şahin, Güllük Caddesi üzerine esnaf ziyareti yaptıktan sonra yol güzergahındaki Aydın Kanza Parkı'na da uğrayarak buradaki vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada bankta oturan yaşlı bir bayan, önce Bakan Şahin'i yanına çağırdı. Daha sonra "Deniz Feneri ne oldu, Deniz Feneri ? Yediğiniz paralar ne oldu?" şeklinde soru sordu. Bakan Mehmet Ali Şahin de, "Deniz Feneri yargıda. Gereği yapılacak." diye cevap verdi. Yaşlı kadın "Yargıdaymış. Seçim bitince o da biter. Hadi gidin size rey mey yok." tepkisini verdi. Bunun üzerine Bakan Şahin, "Sizden oy istemiyoruz. İstediğiniz yere verebilirsiniz." şeklinde cevap vererek uzaklaştı.

Daha sonra kameralara konuşan ve adını vermeyen yaşlı kadın, "Yol yapıyorlar. Kim yol istiyor. Fabrika açsınlar, çoluk, çocuk çalışsın. Boşta geziyorlar." ifadelerini kullandı.

MİLLİYET