Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin hesabından “Kardeşlerim PKK'nın çıkarlarına alet olmayın. Bırakın laf salatasını.. @mehmetozhaseki'yi yedirmeyiz” şeklinde bir tweet atıldı. Bakan Özhaseki, Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısı ardından, ziyarette bulunduğu Çevik Kuvvet Ekibi mensuplarına yaptığı moral konuşmasında, ‘ “Bu vatan, bu toprak, bu ezan sesi dinmesin diye hepimiz birer şehit adayıyız. Allah nasip ederse inşallah ben de şehit olurum. İnşallah sizler de şehit olun” demişti.

TROLL HESAPTAN YAZACAKKEN, YANLIŞLIKLA KENDİNDEN ATTI

Bakan Özhaseki’nin saldırı sonrası attığı bu tweet ilk önce anlamlandırılmazken, gerçek sonradan ortaya çıktı. Bakan Mehmet Özhaseki, “RTE Gönüllüsü” adlı hesaptan atacağı tweeti yanlışlıkla kendi hesabından attı. Aradan bir süre geçtikten sonra Bakan Özhaseki, mesajı sildi ve aynı mesaj “RTE Gönüllüsü” adlı hesaptan paylaşıldı fakat daha sonra tweetler yine silindi.

AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI DA AYNISINI YAPMIŞTI

AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de yakın zaman önce Troll bir hesaptan kendi Twitter hesabına yorum olarak atmaya çalıştığı tweeti, yanlışlıkla kendi hesabından atmıştı.