Milli Eğitim Bakanı Babi Avcı, Eskişehir'de Sanayi Odası ziyaretinde merdivenlerden çıkarken ayağı takıldı. Düşme tehlikesi geçiren Avcı, merdiven korkuluklarına tutundu. Vali Güngör Azim Tuna da Eskişehir Ticaret Odası ziyaretinde ayağı takılınca, önünde giden bakan Nabi Avcı'ya tutunarak düşmekten kurtuldu.

Ankara'dan karayoluyla Eskişehir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ilk olarak Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir'i ziyaret etti. Özaydemir tarafından kapıda karşılanan Avcı, merdivenlerden çıkarken ayağı basamaklara takıldı. Düşme tehlikesi geçiren Bakan Avcı, merdiven korkuluklarına tutundu.

ESO Başkanı Savaş Özaydemir ile bir süre sohbet eden Nabi Avcı daha sonra Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler'i ziyaret etti. ETO binasına girişte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın ayağı giriş merdivenlerine takıldı. Dengesini kaybeden Tuna, önünde gitmekte olan Bakan Nabi Avcı'ya tutunarak düşmekten kurtuldu. Avcı, arkadan kendisine sarılan Vali Tuna'yı görünce önce şaşırdı, ardından da güldü.

Bakan Nabi Avcı, Eskişehir Ticaret Odası'nın her zaman eğitime katkıda bulunduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki 25 Temmuz'da Eskişehir'e geleceğini belirten Avcı şunları kaydetti:

"Eskişehir-İstanbul seferleri sayın başbakanın teşrifleriyle başlayacak. Dolayısıyla ayın 25'inde sayın Başbakanımız Eskişehir'de olacak. Biz bu vesileyle Eskişehir'e teşrifleri sırasında sanayicimizin, esnafımızın, ticaret erbabımızın sorunlarını, beklentilerini, bir kere daha derli toplu bir biçimde konuşma mahalinde konuşma fırsatı bulacağımız için onun ön hazırlığı olmak üzere de bu ziyaretleri yapıyoruz. Onların beklentilerini, biz kendilerinden beklentilerimizi paylaşacağız. Hep birlikte Eskişehir için neler yapabiliriz bunları enine boyuna görüşme fırsatı alacak."