Premier Lig devlerinden Liverpool'un yakından takip ettiği Tuncay Şanlı'nın kısa süre içerisinde İngiltere'de küme düşen Middlesbrough'dan ayrılması ve başka bir Premier Lig ekibine transfer olması bekleniyor.

İngiliz basınına göre, hırsı, 90 dakika koşması ve hem gol atıp hem de attırması sebebiyle bir çok Premier Lig ekibinin takibe aldığı Tuncay için Liverpool Menajeri Rafa Benitez'in önemli planları var. Benitez'in Tuncay'ı Anfield Road'a getirmek istediği ve bir çok futbolcuda olmayan özelliklerinden faydalanarak, Fernando Torres'in yanında ileri uçta oynatmak istediği ifade edildi.

-BJK, FB VE GS DE LİSTEDE-

Bu arada SkyBet bahis firması da Tuncay'ın olası transferini iddiaları arasına eklerken milli futbolcunun transfer olabileceği ekipler arasına sırasıyla, Liverpool, Middlesbrough, Manchester City, Sunderland, Everton, Aston Villa, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Tottenham Hotspur ve Celtic'i koydu.

Şu anda renklerini taşıdığı Middlesbrough için 1'e 4 veren firma, en büyük olasılığı Liverpool'da görürken bu transfer için 2'ye 5 verdi. Manchester City'nin de gündeminde olan Tuncay'ın City'e gitme olasılığı da 1'e 4 olurken, Sunderland 1'e 8 ve Aston Villa 1'e 12 ile listede yer aldı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Tuncay'ın eski takımı Fenerbahçe'nin de adının yer aldığı listede, 3 büyüklere aynı oranlar verildi: 1'e 16.

Tuncay'ın olası bir transferinde en düşük ihtimaller, 1'e 17 ile Tottenham'a ve 1'e 25 ile İskoç Celtic'e verildi.