Sekiz bin kişinin izlediği kutlama şöleni ünlü dj'lerin şovuyla başladı. Daha sonra folklor ekipleri halk oyunları gösterilerini sundu. Ardından ünlü sanatçı Niran Ünsal sahne aldı. Kuşadası'nın yeni Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve eşi Sebahat Altungün, sanatçı Niran Ünsal'a katkılarından dolayı
plaket ve çiçek verdi. Şölende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, yorucu bir seçim döneminin geride kaldığını belirterek tüm Kuşadası halkının kucaklaştığı şölene gösterilen ilgiye teşekkür etti. Artık hizmet zamanı geldiğini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, "Bundan sonra Kuşadası halkının sorunlarını ayırım yapmaksızın çözeceğiz. Herkese eşit mesafede olacağız. Mazeret değil çözüm üreteceğiz. Bu şölende gösterdiğiniz birliktelik bundan sonra da tüm Kuşadası'na yansıyacak"
dedi.
Bahar'a Merhaba şöleninde sahne alan ünlü sanatçı Niran Ünsal ise hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Ünsal, söylediği şarkılarla izleyenleri coşturdu.