Tarihinin en pahalı kadrolarından birini oluşturmasına karşın hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Galatasaray"da bunun faturası ağır olacak. Adnan Polat ve yönetimi, gelecek sezonun transferleri için çok öncelerden kolları sıvayıp ön görüşmeleri yaparken, gidecek isimler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Öncelikle, sözleşmesi devam etmesine karşın Lincoln ile yolların ayrılması için çare aranıyor. Yerine, oyunun iki yönünü de becerebilen bir yabancı orta saha düşünülüyor.
Hasan Şaş, Ümit Karan ve Nonda gibi tecrübelilerin yanı sıra, Serkan Çalık, Aydın Yılmaz, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Yaser gibi isimlerle de yollar ayrılacak. Gençler, maç tecrübesi edinmeleri için Süper Lig takımlarına kiralanacak. Diğerleriyle ise satılma ya da jübile yoluyla yollar ayrılacak. Geldiği günden bu yana sakatlıktan kurtulamayan Linderoth"a da, karşılıklı anlaşma yoluyla veda edilecek.

Aslantepe aşkına!
Son anda bir aksilik çıkmazsa, kaleci sorunu Leo Franco ile çözüldü bile. Servet"in yanına güçlü bir stoper ve yıldız bir golcü de araştırılıyor. Tabii, Skibbe ve Bülent Korkmaz gibi genç hocalardan ağzı yanan yönetim, kariyerli bir hoca arayışına da girişti. Aslantepe"nin kombineleri için de, bu tür hamleler kaçınılmaz gözüküyor.