Zühal Özel Eğitim Sosyal Tesislerinde yapılan şenlikte 145 öğrencinin toplu doğum günü kutlandı. Sınıf sınıf doğum günlerini kutlayan çocuklar öğretmenleriyle pasta kesiminden sonra hediyelerini alarak şenlik alanına geçtiler. Zafer Gençlik Tiyatro grubunun düzenlediği oyun ve yarışmalara çocukların ve anne-babaların ilgisi yoğundu. Birbirinden eğlenceli yarışmalara katılan anne-babalar çocuklarıyla doyasıya eğlendiler. Tiyatro Grubunun kar yağışı, pamuk şeker ve balon dağıtımıyla renklenen şenlik şişme oyuncaklarda devam eti.
3-6 yaş grubu çocuklar için bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan okulda çocukların doğru bir eğitim almaları için tüm olanakları sunduklarını ifade eden Kreş Müdürü Ayşe Metin; “Çocukların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal açıdan sağlıklı gelişebilecekleri,
sevgi dolu bir ortam hazırlamaya çalışarak, kendi kararlarını verebilen, kendine yeten ve özgüven sahibi bireyler olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Aktif ve yaşayarak öğrenmeyi sağlayacak, çoklu zeka yöntemine dayalı sosyal ortam oluşturmak ve çocukların farklı gelişim özelliklerine yönelik değişik malzemelerle tanışıp, deneyim kazanmaları amacındayız. Gökkuşağı kreşi olarak sorumluluk ve iç disiplin sahibi bireyler olmalarını sağlayacak deneyimler yaşatarak sosyal, iletimsel ve özbakım becerilerin kazanılmasını sağlıyoruz” dedi.
Kreşin düzenlediği bu tür faaliyetleri her zaman desteklediklerini dile getiren veliler ise okul yöneticine teşekkür ederek şenlikten mutlu ayrıldılar.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg