Nazilli Belediyesi Tiyatro salonunda Mustafa Dinçkol"un yönettiği Türk Sanat Müziği Kulübü Korosunu Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akaya, Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Halk Eğitim Müdürü Hasan Karakaşlı, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Tayfun Özkan, İlçe Müftüsü H.Hüsnü Sula, CHP Nazilli İlçe Başkanı Süleyman Bülbül ve Nazillili müziksever vatandaşlar izledi.
Nazilli Halk Eğitim Merkezi TSM Kulübü Başkanı ve koro şefi Mustafa Dinçkol yönetimindeki koro iki bölüm halinde 24 eserden oluştu. Eserleri seslendirirken iki bölümde 12 solist eserleri okudu.
Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı, konser sonunda yaptığı açıklamasında; “Halk Eğitim Merkezi olarak mesleki teknik kurslar, sosyal ve kültürel kurslar açmanın yanı sıra bu şekilde kurs dışı eğitsel, sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenleme gayreti içindeyiz. Merkezimizin Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Halk oyunları, gezi inceleme ve kültür ve edebiyat kulüpleri yıl boyunca buna benzer çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. THM ve TSM Kulüplerimiz öğretim yılının başında kış konserleri düzenlemişlerdi. Halk oyunları ekibimiz yaygın eğitim kurumları arasında il birincisi olarak katıldığı ve Mart ayında Denizli"de yapılan grup elemeleri yarışmalarında ikinci olarak büyük bir başarı göstermişti. TSM koromuz bu günde bu bahar konseriyle en güzel eserlerini seslendirdiler. Ben kulüp başkanımız ve koro şefimiz Mustafa Dinçkol"a teşekkür ediyorum. Koromuz Mayıs ayında da yine bir konserle bu salonda yine sizlerle birlikte olacak” dedi.
Konser bitiminde protokol üyeleri koro ekibinde yer alan kişilere tek tek çiçek takdim etti. Koro üyeleri de çiçek takdiminden sonra protokol üyeleri ile birlikte şarkı söyledi. -iha